YILBAŞINDA GİRECEĞİNİZ ORTAMA UYGUN MAKYAJ ÖNERİLERİ!

2013-ışıltılı-yeni-yıl-makyajı

Yılbaşına kısa bir zaman kala herkes yılbaşı alışverişini tamamladı bile! Kıyafetiniz ve gece için planınız hazırsa tek eksiğiniz yılbaşı makyajını nasıl yapacağınız! Makyaj; kıyafetimiz, saçımız kadar önemlidir. Dış güzelliğini tamamlayan en önemli unsurdur. Bakalım hangi mekana nasıl makyaj yapmamız gerekiyormuş..

Geceyi dışarıda partide geçirecekler olanlar: Gecenin sihirli anahtarı hiç kuşkusuz ki bordo ruj! Yılbaşının ana teması olan kırmızı bir ruj ile geceye damga vuracaksınız! Bordo bir rujun altın anahtarı ise rimel ve eyeliner ile keskinleştirilmiş bakışlar. Makyajınızın abartılı olmaması için ya hiç allık sürmeyin ya da açık tonlarda bir allıktan çok ama çok az sürün.

Şık ve özel bir davete katılacak olanlar: Tercihiniz nude tonları olsun. Parlak – simli farlarla çarpıcı bir göz makyajına nude tonlarında ruj ve allık eşlik ettiğinde zerafetiniz gözleri kamaştıracaktır. Saçlarınızı enseye doğru hafif dağınık topuz yapabilirsiniz.

Romantik bir yılbaşı geçirecekler: Eğer yılbaşını sevgilinizle romantik bir şekilde geçirmek istiyorsanız kırmızı rujunuzu yanınızdan bir dakika bile ayırmayın! İyi çekilmiş siyah bir eyeliner ve taranmış uzun kirpikler ruhunuzla beraber sizi çekici ve geceye uygun gösterecektir.

Evde kendi halinde geçirecek olanlar: En şanslısı sizsiniz! Neden mi? Ne yaparsanız yapın. Özgürsünüz! :))))

Yorum bırakın